Търсене

Новини

14.05.2018

Курс по лапароскопска гинекология в Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“ 

Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“ организира курс по лапароскопска гинекология, който ще се проведе на 31 май и 01 юни 2018 г.

Пълна инфомация за събитието можете да намерите тук.  

Екипът на Инфомед
Публикувано в Новини
11.05.2018

ИНФОМЕД Ви очаква с най-новите бюджетни предложения за ехографски апарати, както и специални оферти, валидни само за посетителите на изложбата БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ.

Заповядайте между 16 и 18 май 2018. в Интер Експо Център – София, Зала 1, Щанд В12.

Последвайте страниците на Инфомед в социалните мрежи (LinkedIn и Facebook) и ще получите безплатна покана за изложението.

Ще Ви очакваме !

Екипът на Инфомед

Публикувано в Новини
30.03.2018
National 4th Congrees GE

IV Национален конгрес за млади гастроентеролози се проведе на 23-24.03.2018 г. в Медицински Университет – София и в Клиника по гастроентерология УМБАЛ „Царица Йоанна“- ИСУЛ.

Организатори на събитието са Асоциация на младите хепатогастроентеролози в България, Клиника по гастроентерология, УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ и Медицински университет – София.

ИНФОМЕД подкрепи конгреса, като предостави възможност на Младите Гастроентеролози да упражнят техники за полипектомия, хемостаза и биопсия на три работни станции, оборудвани с високо технологична апаратура с марката OLYMPUS.

Официалната програма на конгреса: тук

Публикувано в Новини
21.09.2017
Infomed Logo

На своя щанд, по време на XV НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ПО ХИРУРГИЯИнфомед ЕООД ще представи VISERA 4K UHD видеосистемата на OLYMPUS.

Заповядайте!

   

Публикувано в Новини
21.09.2017
XIX Ultrasoind Congress

Инфомед ЕООД представя ехографи Hitachi Aloka Medical: Ultra high-end and ultrasound system – “CLASS OF ITS OWN”: ARIETTA V 70 and Expert level ultrasound system ProSound ALPHA 6 PREMIER на XIX Национален Конгрес по ултразвук в медицината на 15-18 септември 2016 в х-л “Мелиа Гранд Емитраж” – Златни пясъци.

Публикувано в Новини
21.09.2017
Infomed Logo

Българското Дружество по Гастроентерология, Гастроинтестинална Ендоскопия и Абдоминална Ехография и Фирма Инфомед – ексклузивен дистрибутор за България на медицинска апаратура OLYMPUS, Ви канят на ПРАКТИЧЕСКА СЕСИЯ ПО ГАСТРОИНТЕСТИНАЛНА ЕНДОСКОПИЯ.

Сесията ще се проведе по време на НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ 2016 на 2 юни 2016 и 3 юни 2016 г.от 9:00 до 18:00 ч. в х-л “МелиаГранд Ермитаж”.

По време на сесията специалистите ще имат възможност да правят ендоскопски процедури по ERCP, полипектомия и хемостаза на фантоми и животински модели. Процедурите ще бъдат изпълнявани с видеоендоскопска апаратура OLYMPUS от най-висок класи ендотерапевтични инструменти OLYMPUS.

Моля да заявите предварително своето участие на тел. 0887000260

Публикувано в Новини
21.09.2017
Hitachi Aloka Arietta Products Image

По време на 20-я Европейски конгрес по Радиология във Виена през март 2014 г. индустриалният гигант Hitachi-Aloka Medical представи световната премиера на Arietta – ехографска система от най-ново поколение.

Тя е резултат съвместната работа на Хитачи и Алока и е първата обща продуктова линия, която е пусната на пазара след сливането на двете компании през 2011 год. Arietta е достъпна в две версии – Arietta V60 и Arietta V70, които предлагат екстремно висококачествено изобразяване и широк набор от приложения, подходящи за всички диагностични специалности.

Публикувано в Новини
21.09.2017
Olympus EAU Congress 2014

За поредна година OLYMPUS отбелязва силно присъствие на най-големия урологичен конгрес в Европа, който ще се проведе в Стокхолм, Швеция на 11-14 април 2014 г.

Освен с щанд от 120 кв.м., симпозиум и hands-on сесии, OLYMPUS ще има активно участие в програмата с операции на живо.

За да могат всички посетители на конгреса да бъдат възможно най-добре информирани за активностите на OLYMPUS, беше създаден специален уебсайт:

http://www.olympus-europa.com/eau_2014

Публикувано в Новини
21.09.2017
Infomed Logo

Петият симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” ще се проведе в София на 27-28 март 2014 г. ИНФОМЕД, с подкрепата на OLYMPUS, има честта да бъде Генерален спонсор на събитието и да покани уролозите от цялата страна да вземат участие в тази международна среща.

Тя се организира от Секцията по уролитиаза (EULIS) на Европейската асоциация по урология (EAU), Военномедицинска академия, Българско дружество по Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия и Българско урологично дружество.

Тази година OLYMPUS спонсорира провеждането в рамките на симпозиума на Hands-on-training сесия: уретерореноскопия/трансуретрална резекция на простатата в солена среда. Hands-on-training сесията ще бъде проведена върху съвременни тренажори от опитни оператори. Участниците ще имат възможност да задават въпроси и да дискутират tips and tricks с преподавателите по време на обучението.

Повече информация относно програмата, условията за регистрация и подробности

Публикувано в Новини
21.09.2017
Endoscopy school Infomed Image

На 3 октомври в гр. Пловдив се проведе Ендоскопско училище. То беше част от програмата на Националната научна конференция по Гастроентерология. Ендоскопските процедури бяха предавани на живо от ендоскопските зали на МБАЛ „Каспела“ и бяха осъществени с апаратура Olympus от най-висок клас.

По време на ендоскопското училище бяха представени екстракции на конкременти от жлъчните пътища, стентиране при малигнени стенози на жлъчните пътища, ендоскопски полипектомии. Те бяха извършени с консумативи Olympus Endo Therapy, предоставени от фирма „Инфомед“ ЕООД, като за първи път в България беше представен металният покрит стент на Olympus.

Процедурите бяха представени от водещи български гастроентеролози, сред които: проф. Борислав Владимиров, УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“; проф. Искрен Коцев, УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна; доц. Росен Николов, УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София; д-р Здравко Дунков, ВМА – София; д-р Петко Карагьозов, Токуда Болница София; д-р Десислав Станчев от МБАЛ „Каспела“ – Плов

Публикувано в Новини