Търсене

Новини

30.08.2019

  Националният конгрес по ултразвук в медицината ще се проведе в периода 12-15 септември 2019 г. в Конгресния център на Вакационен клуб Ривиера в к.к. Златни пясъци. Ежегодният форум събира, както утвърдени специлиасти, така и млади лекари от широк кръг клинични специалности – Гастроентерология, Ревматология, Нефрология, Рентгенология, Урология, Акушерство и гинекология, Ендокринология, Ангиология, Неврология, Анестезиология, Кардиология, Ортопедия и травматология, Пулмология, Хирургия и др. По време на конгреса ще бъдат представени новите Национални правила за провеждане на контрастно-усилена ехография и за ултразвукова еластография. В рамките на научната програма Инфомед ще представи ултразвуковата система ARIETTA 850 на HITACHI ALOKA и нейните възможности за комби-еластография в клиничната практика. Интерактивният фирмен симпозум ще включва представяне на технологията, клинични случаи, изработени от д-р Теодора Комитова от Клиника по гастроентерология на УМБАЛ „Царина Йоанна – ИСУЛ“, както и демонстрация на техниката на живо. Симпозиумът на тема „HITACHI ALOKA – комби-еластог

Публикувано в Новини
18.07.2019

КОЦ Враца разполага с най-модерна високотехнологична апаратура за диагностика и лечение на заболяванията на храносмилателната система. Видеоендоскопската апаратура е произведена от Olympus, ехографският апарат е Hitachi-Aloka и част от модулите са единствени в България. Доставеният дуоденоскоп е най-нов модел TJF-Q 190V и няма еквивалент в страната, както и електрохирургичният генератор с аргон. Новото оборудване включва ехоендоскоп, което позволява комбиниране на ендоскопското изследване с ултразвуков образ за най-прецизна диагностика.

Публикувано в Новини
08.07.2019

Инфомед имаше честта да бъде Сребърен спонсор на III Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията, която се проведе в РИУ Правец на 4-6 юли 2019 г. Фокусът на това фирмено участие беше Lisendo 880 – висок клас ултразвукова система на HITACHI за кардиолози. Възможностите и предимствата на апарата бяха представени по време на фирмения симпозиум на Инфомед в рамките на научната програма. През трите дни на срещата беше осигурена възможност за демонстрация на системата на живо на щанда на Инфомед.

Публикувано в Новини
08.07.2019
Olympus CX43

Катедра по анатомия, хистология и ембриология в Медицински Университет – София се радва на нова интерактивна зала за обучение на студенти. Залата е оборудвана с 41 микроскопа с марката OLYMPUS, 3D интерактивна дъска и сканираща микроскопска система Olympus VS120. Репортаж от откриването на залата можете да видите тук.

Публикувано в Новини
08.07.2019

Оценката и мнението на специалист, който работи с ултразвуковата технология eFLOW на HITACHI, можете да видите тук.

Публикувано в Новини
14.05.2018

Курс по лапароскопска гинекология в Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“ 

Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“ организира курс по лапароскопска гинекология, който ще се проведе на 31 май и 01 юни 2018 г.

Пълна инфомация за събитието можете да намерите тук.  

Екипът на Инфомед
Публикувано в Новини
11.05.2018

ИНФОМЕД Ви очаква с най-новите бюджетни предложения за ехографски апарати, както и специални оферти, валидни само за посетителите на изложбата БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ.

Заповядайте между 16 и 18 май 2018. в Интер Експо Център – София, Зала 1, Щанд В12.

Последвайте страниците на Инфомед в социалните мрежи (LinkedIn и Facebook) и ще получите безплатна покана за изложението.

Ще Ви очакваме !

Екипът на Инфомед

Публикувано в Новини
30.03.2018
National 4th Congrees GE

IV Национален конгрес за млади гастроентеролози се проведе на 23-24.03.2018 г. в Медицински Университет – София и в Клиника по гастроентерология УМБАЛ „Царица Йоанна“- ИСУЛ.

Организатори на събитието са Асоциация на младите хепатогастроентеролози в България, Клиника по гастроентерология, УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ и Медицински университет – София.

ИНФОМЕД подкрепи конгреса, като предостави възможност на Младите Гастроентеролози да упражнят техники за полипектомия, хемостаза и биопсия на три работни станции, оборудвани с високо технологична апаратура с марката OLYMPUS.

Официалната програма на конгреса: тук

Публикувано в Новини
21.09.2017
Infomed Logo

На своя щанд, по време на XV НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ПО ХИРУРГИЯИнфомед ЕООД ще представи VISERA 4K UHD видеосистемата на OLYMPUS.

Заповядайте!

   

Публикувано в Новини
21.09.2017
XIX Ultrasoind Congress

Инфомед ЕООД представя ехографи Hitachi Aloka Medical: Ultra high-end and ultrasound system – “CLASS OF ITS OWN”: ARIETTA V 70 and Expert level ultrasound system ProSound ALPHA 6 PREMIER на XIX Национален Конгрес по ултразвук в медицината на 15-18 септември 2016 в х-л “Мелиа Гранд Емитраж” – Златни пясъци.

Публикувано в Новини