Търсене

FUJIFILM ARIETTA Precision

14.06.2021
Hitachi Arietta Precision

ARIETTA Precision е диагностична ултразвукова система с новаторски стил, предназначена да бъде надежден партньор за интервенционални процедури. Системата е разработена, за да бъде използвана в хирургична среда.Специално проектирана да се разположи отлично в операционната зала и гарантираща качеството на изображение, което няма да ви разочарова.

 

ARIETTA Precision е създадена с голям сензорен монитор фиксиран към стенд или рамо в операционната зала. Системата и мониторът са съоръжени с безжична комуникация, осигурявайки безпроблемна маневреност.

Специализираното дистанционно управление с безжична връзка репликира функционалността на сензорния панел и ултразвуковия монитор, включително диагностичното изображение в реално време и така дава възможност за гъвкава работа и максимално ергономично оформление на пространството в залата.

Всички части на системата са напълно съвместими с често използваните дезинфекционни агенти и процедури, за безопасна употреба в чистата среда на операционната зала.

Същевременно, ARIETTA Precision гарантирано предлага превъзходно качество на изображението – системата е снабдена с множество модерни акустични технологии и функции, които подобряват ефективността и осигуряват бърза и точна диагностика – незаменим помощник на хирурга!