Търсене

ИНФОМЕД на IV Национален конгрес за млади гастроентеролози

30.03.2018
National 4th Congrees GE

IV Национален конгрес за млади гастроентеролози се проведе на 23-24.03.2018 г. в Медицински Университет – София и в Клиника по гастроентерология УМБАЛ „Царица Йоанна“- ИСУЛ.

Организатори на събитието са Асоциация на младите хепатогастроентеролози в България, Клиника по гастроентерология, УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ и Медицински университет – София.

ИНФОМЕД подкрепи конгреса, като предостави възможност на Младите Гастроентеролози да упражнят техники за полипектомия, хемостаза и биопсия на три работни станции, оборудвани с високо технологична апаратура с марката OLYMPUS.

Официалната програма на конгреса: тук

Снимки от събитието можете да видите на официалната ни страница във Facebook тук.

На конгреса присъстваха над 200 участника изявили желание да се включат в инициативата, както и много от младите лекари – специалисти по гастроентерология.
Отзивите от участниците в конгреса бяха, че тази практическа възможност, която им даде ИНФОМЕД е била изключително полезна за тях като опит в развитието на здравната им кариера занапред.

ИНФОМЕД с удоволствие подкрепя младите гастроентеролзи за добиване на начален опит в основните дейсности за ендоскопско лечение на заболявания на гастроентестиналния тракт.

Екипът на ИНФОМЕД

Posted in Новини

Leave a Comment