Търсене

5-ти симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

21.09.2017
Infomed Logo

Петият симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” ще се проведе в София на 27-28 март 2014 г. ИНФОМЕД, с подкрепата на OLYMPUS, има честта да бъде Генерален спонсор на събитието и да покани уролозите от цялата страна да вземат участие в тази международна среща.

Тя се организира от Секцията по уролитиаза (EULIS) на Европейската асоциация по урология (EAU), Военномедицинска академия, Българско дружество по Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия и Българско урологично дружество.

Тази година OLYMPUS спонсорира провеждането в рамките на симпозиума на Hands-on-training сесия: уретерореноскопия/трансуретрална резекция на простатата в солена среда. Hands-on-training сесията ще бъде проведена върху съвременни тренажори от опитни оператори. Участниците ще имат възможност да задават въпроси и да дискутират tips and tricks с преподавателите по време на обучението.

Повече информация относно програмата, условията за регистрация и подробности за организацията можете да намерите в сайта на симпозиума:

http://urolithiasis.endourology.bg

Публикувано в Новини

Напишете коментар